Снимка Булфото, архивД-р Мирослав Ненков опроверга съмненията относно ваксините по Нова

...
Снимка Булфото, архивД-р Мирослав Ненков опроверга съмненията относно ваксините по Нова
Коментари Харесай

Виктор Николаев към д-р Мирослав Ненков: Жена е с положителен тест за бременност след втора доза ваксина

Снимка Булфото, списък

Д-р Мирослав Ненков опроверга съмненията по отношение на имунизациите по Нова тв. 

Не работя на първа линия и непосредствено с заболели с ковид. Държа да го подчертая. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова телевизия доктор Мирослав Ненков, който е някогашен здравен министър.

" Има един развой, който тече от времето на маркобесния комунизъм, който набива чеп  между моята колегия и пациентите. Дойдоха комунистическите промени, които и до ден сегашен ни морят. Тогава лекари като мен трябваше да приказват с пациентите за пари и това разрушава доверието ", сподели той.

Според него няма по какъв начин да не се генерират нелепости в обществената мрежа.

Думите му пристигнаха, откакто Виктор Николаев му сподели обява в група във фейсбук, в която жена обясняваше, че след втора доза ваксина, цикълът й просрочен, а след 10 дни имала позитивен тест за бременност. Според нея тя не чака дете, а това е резултат от имунизацията.

" Хората не си задават съществени въпроси - за какво управляващите ще имат сметка да изкарват огромни данни? Те нямат потребност от това. Защо тебе, глупако, ще те чипират, с твоята диагоналка и външна тоалетна, че реши, че си значим ", иронично запита Ненков.

Той разкри, че има познати, които отхвърлят да влязат в коронавирус отделенията: " Защо да се жертват? Кой ще ги задължи? Заради премиера Янев ли ", запита той.

По думите му, когато не знаем какво да създадем, е добре да слушаме науката: " Вирусът се предава елементарно, може да се изкара тежко. Вече има ваксини, имаме опит с тях. Те не са толкоз тежки и страшни. Вероятността имунизацията да направи вреда е доста по-малки от тази да ни даде изгода ", добави той.

Според него не могат обособени гилдии и хора да бъдат задължени да се ваксинират. " Или се задължават всички или не. Няма задоволително самоуверен водач, който обаче да каже, че имунизацията става наложителна ", сподели Ненков.

" Онлайн образованието предходната година беше кошмарно. Няма данни какъв брой % инфектирани генерират театри, учебни заведения и кина. Не може да работят моловете, само че учебните заведения да са затворени ", безапелационен е той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР